Prijzen PCR sneltest met Non-COVID verklaring
☝Klik hierboven & Boek Vandaag je coronatest!☝

Een PCR test met Reisverklaring in Biddinghuizen

Een PCR test met Reisverklaring in Biddinghuizen

Ga jij een PCR test met Reisverklaring in Biddinghuizen laten afnemen, dan heb je waarschijnlijk een goede reden om de grens over te willen. Wat deze reden ook is, de procedure om de juiste papieren te verzamelen is gemakkelijker dan je misschien denkt. In Nederland boek je je PCR test online, hoef je niet meer dan 15 minuten in te plannen voor de afname en krijg je de resultaten digitaal opgestuurd. Dit levert voor jou dus nauwelijks overlast op en uiteindelijk heb je wel een Reisverklaring die internationaal geldig is. Meer weten? Lees dan hier verder over het uitvoeren van een standaard PCR test om mee te mogen reizen. Boek PCR-test met reisdocument in de plaatsen Dronten en Nunspeet.

Online inplannen van een PCR test met Reisverklaring in Biddinghuizen

Het inplannen van je PCR test is gemakkelijk. Dat doe je online waar je exact kunt zien welke tijden nog open staan bij je testcentrum in Biddinghuizen of in de omgeving van Dronten, GGD Elburg, Nunspeet, en Doornspijk. Je selecteert een tijd, bevestigt de afspraak en je PCR test is ingepland. Voordat je dit doet, is het wel belangrijk dat je enkele zaken goed in de gaten houdt. Vandaag plek bij testlocaties Biddinghuizen, Dronten en Elburg, Reserveer nu!

  • Welke regels gelden er in het land van bestemming? Hoe lang mag er zitten tussen de afname van de test en je vertrek? Welke test moet je laten doen en heb je daar dan in jouw geval ook een sneltest bij nodig?
  • Wanneer ontvang je de resultaten? Krijg je deze op dezelfde dag of de volgende dag? Zorg ervoor dat je de resultaten ontvangt voordat je op reis gaat, want de Reisverklaring zit daar ook bij.
  • Kies een tijdstip uit waarmee je aan alle eisen van het land waarnaar je reist voldoet en reserveer deze tijdig online.

De test bij het testcentrum

Heb je je PCR test met Reisverklaring in Biddinghuizen ingepland, dan is het afwachten tot je aan de beurt bent. Ga op het juiste tijdstip naar het centrum en ook daar ben je niet lang bezig. De meeste mensen staan binnen 5 tot 15 minuten alweer buiten. De test wordt afgenomen door een wattenstaafje diep je neus in te brengen en daar slijm te verwijderen. Dat wordt gedaan in beide neusgaten en is pijnloos. Het gevoel is onaangenaam, maar ook zo voorbij. Nadat het monster is afgenomen mag je weer naar huis en wordt deze naar het laboratorium gebracht. Een aantal uren later kan men dan met zekerheid zeggen dat er wel of geen virusdeeltjes in je neus aanwezig waren op het moment van afname. Bekijk ook in de omgeving: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Biddinghuizen.

De resultaten en je reis

Je ontvangt de resultaten per e-mail en deze krijg je ’s avonds. Heb je de test in de ochtend uit laten voeren, dan krijg je ze dezelfde avond al en was je test ’s middags dan is dat de avond de dag erna. Bij een negatief resultaat kun je direct vertrekken, want je Reisverklaring wordt dan ook al meegestuurd. Bij een positief resultaat ga je in quarantaine en neemt de GGD contact met je op. Ze begeleiden je tot je beter bent en jij je reis alsnog, ook al is het wat later, kunt ondernemen.